TRIPA Y ALA
Eviscerem el peix, retirem les aletes i deixem el peix sencer, amb les escates.
Ideal per a cuinar a la sal i a la brasa
TRIPA, ALA I ESCATA
Eviscerem el peix i el deixem sencer, net d'escates i sense les aletes.
Ideal per a cuinar sencer al forn
TRIPA, ALA, ESCATA I SENSE CAP
Eviscerem el peix, i el deixem net d'escates, aletes i retirem el cap
Ideal per a cuinar al forn.
SENSE TRIPA
Només eviscerem el peix
CAP I TRIPA
Eviscerem el peix y treiem el cap.
FILETS
Treiem tota l’espina central del peix, deixant dos filetes sencers y completament nets.
El cap i l'espina la posem a part, per a utilitzar per a sopes i fumets.
Ideal per planxa, forn...
FILET SENSE PELL
Deixem els filets sencers, completament nets, retirant la seva pell.
SUPREMES
Tallem els filets en lloms de 4 dits d'ample, de forma rectangular.
Molt pràctic per a utilitzar en porcions individuals.
PAPALLONA
Obrim el peix per la meitat, des del cap fins a la cua, deixant el peix obert com un llibre però sense eliminar el cap.
Peixos grans, anirà amb el cap i sense espina (orada, llobarro...)
PAPALLONA
Obrim el peix per la meitat, des del cap fins a la cua, deixant el peix obert com un llibre però sense eliminar el cap.
Peixos petits anirà sense cap i sense espines (aladroc, sardina...)
RODANXES
Tallem la peça en rodanxes de 1 cm de gruix.
NETEJAR CALAMAR
Retirem la seva pell i separem les seves potes i aletes.
NETEJAR SÉPIA:
Retirem la seva pell, separem les seves potes i deixem a part la salsa i la tinta, que se solen utilitzar per a arrossos i sofregits.
NET EN ANELLES
Elaboració específica per als calamars. Nets i tallats en anelles
TALLAR A DAUS
Elaboració per a les sépies, salmó i tonyina. Les netegem i tallem a daus.
TREURE PELL I CAP
Evisceram el peix, treiem el cap y la pell.
NUGGETS
Trossets de peix, sense gens de pell ni espines, trets dels lloms.
Ideal per a nens.
MERMAS
Caps i espines de peixos. Per norma les posarem separades dels filets i rodanxes, perquè les puguin utilitzar per fer sopa, fumet. En cas de no voler-les, preguem l'indiquin en les observacions.
Fresc i saludable


